Novoročný koncert - CIGÁNSKI DIABLI

Cigánski Diabli už 12. januára 2024 v Dome kultúry. Príďte a zažite novoročný koncert v sprievode tejto skvelej kapely! Alebo darujte koncert ako vianočný darček svojim blízkym.


Cigánski Diabli – "Novoročný Koncert“ je názov programu, v ktorom nájdete temperament, vášeň a poriadnu dávku energie, to je hlavným obsahom tejto novoročnej hudobnej oslavy! Orchester v ňom ponúka to najlepšie zo svojej tvorby a interpretácie.

Je to pestrý prierez repertoárom slovenského, cigánskeho a medzinárodného folklóru, doplnený virtuóznymi skladbami pre cimbal, husle, klarinet a piesňami v podaní Silvie Šarköziovej.

Zaznejú aj skladby z posledného hudobno-tanečného projektu vytvoreného v spolupráci Jánom Ďurovčíkom a Slovenským Divadlom Tanca, s názvom "Cigáni Idú do Neba". Orchester popri tohtoročnej úspešnej reprezentácii Slovenska v Čechách, Abu Dhabi a Švajčiarska sa pripravuje na koncerty so symfonickým orchestrom v Portugalsku.

„Teší nás, že sa po dlhšom čase opäť predstavíme v Dubnici nad Váhom. Vždy tu bolo obecenstvo veľmi náročné, vnímavé a neskutočne temperamentné“ – hovorí cimbalista a umelecký vedúci orchestra Ernest Šarközi.

Zostava orchestra:

Umelecký vedúci a cimbalista: Ernest Šarközi

Spev a violončelo: Silvia Šarköziová

Husle: Štefan „Picúr“ Banyak

Viola: Jozef Farkaš

Klarinet: Zoltán Grunza

Kontrabas: Róbert Fehér

Viac info o orchestri na: www.ciganskidiabli.sk a www.gypsydevils.com

Cena vstupenky: 19 €

V prípade záujmu vám radi ku vstupenke vystavíme darčekový poukaz, ktorý môžete venovať svojím blízkym. Darčekové poukazy budú k dispozícii od 45. týždňa v kancelárii oddelenia kultúry v Dome kultúry.

Tešíme sa na Vás.

Zmena programu vyhradená. Účasťou na podujatí súhlasíte so spracovaním a zverejnením obrazových materiálov a videozáznamov z podujatia.

Galéria

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.