ZRUŠENÉ - Panikári - Divadlo Komédie

Dom kultúry

ZRUŠENÉ

Z dôvodu nedostatočného záujmu sa predstavenie "Panikári" ruší. Zakúpené vstupenky môžete vrátiť prostredníctvom tlačiva na vrátenie vstupného, ktoré nájdete v sekcii Dokumenty - Vrátenie vstupného, alebo si tlačivo môžete vyzdvihnúť osobne na oddelení kultúry v Dome kultúry.

Príbeh troch kamarátov a ich pochybností, ako ostať skutočným mužom. To je vtipná hra, ktorá nenechá nikoho na pochybách, že dobrí kamaráti, dobre mienená rada a dobrá zábava ešte nevymreli. Ani nevymizli z našich javísk. Srdečne vás pozývame na divadelné predstavenie Panikári, ktoré sa uskutoční dňa 13. októbra v Dome kultúry.

PANIKÁRI je komédia o súčasníkoch a o ich zábavných riešeniach aktuálnych problémov. Hlavní hrdinovia sú možno občas smiešni, dojemne trápni, ale predovšetkým dojímavo ľudskí. Sú sebaironicky zábavní. Dokonca si pritom aj spievajú. Známe hity s novými textami, ktoré poodhaľujú ich tajné túžby a skryté sny. A vy sa pritom skvele bavíte!

Ako si zachovať svoje chlapské JA! Ako nepodľahnúť diktátu stresu, nadmerným pracovným povinnostiam, neskutočným nárokom alebo obludným očakávaniam okolia. Ako sa v dnešnom dynamickom svete nenechať prevalcovať ženami. Ako s nimi komunikovať, porozumieť im, preniknúť do ich vnútra... Ako im lichotiť, vládnuť, dobývať ich... Ako prepojiť tieto dva na prvý pohľad rozdielne svety. Nepostihnuteľný vesmír kabeliek a nekonečný oceán pív!

Cena vstupenka: 16 €

Zmena programu vyhradená. Účasťou na podujatí súhlasíte so spracovaním a zverejnením obrazových materiálov a videozáznamov z podujatia.

Rok výroby: 2023

Galéria

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.