Sládkova Dubnica

Javisko pred OD ABC

Prvý Dubnický deň piva môžete zažiť už 1. októbra na Javisku pred OD ABC!

Sládkova Dubnica je prvý ročník podujatia, počas ktorého budete môcť ochutnať rôzne druhy piva od pivovarníkov z celého Slovenska. Svoje zastúpenie budú mať však aj české, rakúske či svetové značky.

Čaká nás perfektný deň plný zábavy, dobrého jedla a skvelej atmosféry. So svojou chytľavou tanečnou hudbou vystúpi kapela Malalata, zabaví vás tiež kapela D.O.R.A. a svoje bránice otestujete pri Stand-up beer show v podarí skvelých komikov v zložení Jaro Slávik, Mariňák Fučo a Gu100.

Podujatie moderuje Martina Comisso.

V ponuke budú pivá týchto pivovarov: Remeselný pivovar Masarykov dvor, Piešťanský pivovar ŽiWELL, Edelweiss, Pivovar Kaltenecker, Fólkvang Brewery, Simeon remeselný pivovar Piešťany, Pivovar NILIO, Pivotéka Tribeč, Bakalář, Staroprameň, Ostravar, Stella Artois, Guiness a Hoegaarden.

Program:

16:30 Stand up beer show - Jaro Slávik

17:00 Stand up beer show - Mariňák Fučo

17:30 Stand up beer show - Gu100

18:30 D.O.R.A.

20:30 Malalata

Tešíme sa na Vás od 12:00 pri Javisko pred OD ABC.

Zmena programu vyhradená. Zároveň žiadame o udržovanie poriadku a riadenie sa platnými opatreniami v súvislosti s ochorením COVID-19. Účasťou na podujatí súhlasíte so spracovaním a zverejnením obrazových materiálov a videozáznamov z podujatia.

Dĺžka podujatia: 600 minút
Rok výroby: 2022

Galéria

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.