Cigánski diabli - PREKLIATIE

Cigánski diabli - PREKLIATIE

Ernest Šarközi je cimbalistom Cigánskych diablov, jedinečného hudobného súboru, ktorý 10 rokov svojej existencie má na svojom konte stovky vystúpení na piatich kontinentoch, zlaté a platinové platne a množstvo iných ocenení. Popredný slovenský choreograf a režisér Jaroslav Moravčík prichádza s vlastným tanečným súborom Atašé, unikátnym telesom tvoreným špičkovými slovenskými tanečníkmi, ktorí vynikajú dynamikou a uiniverzálnosťou tanečného prejavu.

Prekliatie je muzikálom v podobe hudobno-tanečnej feérie, ktorej nosnými piliermi sú spev, tanec, ale hlavne emóciami a virtuozitou nabitá hudba v interpretácii Cigánskych diablov. Nosná myšlienka príbehu spočíva v nekonečnom súboji dobra a zla, čierneho a bieleho, lásky a nenávisti, života a smrti. Bude to pastva pre uši, ale aj oči, čomu napomáhajú kostýmy, scénografia, svetelné a zvukové efekty, aké si súčasné publikum už prirodzene žiada.

Vo svojej prvej veľkej roli sa predstaví 17-ročná Vanessa Šarközi, ktorá o pripravovanom predstavení povedala: "To prekliatie som ja. Bude to plné temperamentu, preklínaní, cigánskej kultúry a ukáže sa tam úplne všetko." Ďalšími sólistami budú Katarína Ivanková a Karol Csino.

Vstupné: 23,-€ (26,-€ v deň podujatia)

Dĺžka podujatia: 90 minút
Rok výroby: 2017

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.